Koç Üniversitesi Tohumlama Araştırma Fonu 2018 Çağrısı

Koç Üniversitesi Rektörü Umran S. İnan, 5 Mart 2018'de, üniversite öğretim üyeleri ve doktora-sonrası araştırmacılarına yönelik hazırlanan Tohumlama Araştırma Fonu'nun 5. çağrısını duyurdu.

Bütün disiplinlerden başlangıç araştırma fikirlerinin davet edildiği çağrı kurallarıyla ilgili dokümanı ve proje başvuru formunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Başvuruların teslim tarihi: 30 Nisan 2018 (17:00'ye kadar). Desteklenecek projeler listesinin Mayıs 2018 içinde ilan edilmesi, projelerin Haziran'da başlaması öngörülüyor.

Program APGTTD tarafından yönetilecek. Başvuru formlarıyla ilgili finansal sorularınızı Meltem İşanlar'a; diğer sorularınızı ve teslim tarihi itibarıyla başvuru belgelerinizi Emrah Göker ve Anıl Çetin'e iletebilirsiniz.

Lüften çağrı kurallarını dikkatle okuyun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Dosyalar